آموزش طرز تهیه استیک از نوع مدیترانهای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
راسته گوساله: 8 تکه (200 گرم)
پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
سرکه قرمز: 2 ق س
آب لیموترش: 1 ق س
پودر رزماری: 2 ق چ
سس خردل: 2 ق چ
سیر (رنده شده): 1 حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زنجبیل (رنده شده): یک چهارم ق چ
روغن زیتون: 1 ق س
طرز تهیه
1. راسته گوساله (یا فیله گوساله) را با استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.
2. پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد گوشت را به مدت 15 دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.
3. روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.
4. تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود 7 دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.
5. در صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه