آموزش طرز تهیه اسانس پوست پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
پوست پرتقال …………….. به مقدار لازم
شکر …………………….. به ازای هر پرتقال بزرگ 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پرتقال ها را شسته و خشک می کنیم. پوست نارنجی پرتقال ها طوری نازک می کنیم که قسمت سفید آن کنده نشود. پوست پرتقال ها را در میکسر ریخته و شکر را اضافه می کنیم و خوب میکس می کنیم. مخلوط را در شیشه ی تمیز ریخته و در یخچال نگه داری می کنیم. از این مخلوط برای تهیه ی انواع کیک ، شیرینی ، بیسکویت ، شربت و دسر می توانیم استفاده کنیم و برای مدت طولانی در یخچال قابل نگه داری است.
.
شیرینانه ی 1: می توانیم با همین روش، اسانس پوست لیمو ، تهیه کنیم.
شیرینانه ی 2: مهم ترین مزیت این روش تهیه ی اسانس پوست مرکبات نسبت به روش خشک کردن، حفظ عطر ، رنگ و طعم مرکبات است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه