آموزش طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی انبه سرکه ای پاکستانی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم:
سیاه دانه 100 گرم
فلفل قرمز خشک نیک کوب 50 گرم
بادیان یا رازیانه 50 گرم
تخم شنبلیله نیم کوب 100 گرم
تخم گشنیز نیم کوب 50 گرم
گلرنگ یا گل هچک 35 گرم
طرز تهیه
1-موارد ذکر شده بالا را با هم مخلوط کنید.
2-میزان فلفل را به دلخواه می توانید کم و زیاد کنید.
3-ادویه حاصله را در ظرف درب دار شیشه ای نگه دارید
4-بهتر است ادویه را تازه و به اندازه تهیه کنید.
5-در مناطق گرمسیر بهتر است در یخچال نگهداری شود.
6-این میزان مواد برای ۵ کیلو انبه در نظر گرفته شده است.
سایر نکات
این ترکیب مواد در مناطق مختلف کشور ممکن است متفاوت باشد اما در کشور هندوستان و پاکستان و استان سیستان و بلوچستان به همین روش تهیه می شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه