آموزش طرز تهیه اخته خَمَس(اسکمو اخته گیلانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
آلبالو خشک 1لیوان
زغال اخته خشک 1 لیوان
آلوچه خشک 1/4لیوان
نمک و گلپر به مقدار لازم
1-همه رو شستم تا اصلا شن نداشته باشه
2-من اخته خمس با آب و نمک ,گلپر گذاشتم پخت (آب تا حدی ریختم که تا سر اخته داخل قابلمه را پوشند ) وقتی پخت و سرد شد ،ریختم تو لیوان یه بار مصرف و یه دونه سیخ چوبی گذاشتم داخلش بعدش گذاشتم تو فریزر تا یخ بست .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه