طرز تهیه آووکادوی شکم پر
مواد لازم :
بلغور یا برنج پخته : 5 قاشق سوپ خوری
گوجه خشک ، خیس خورده و خرد شده : 8 تا 10 عدد
جعفری : 1 قاشق سوپ خوری
اورگانو : یک دوم قاشق چای خوری
روغن زیتون : یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
آووکادو : 2 عدد
پنیر پیتزا : به مقدار لازم
طرز تهیه :
بلغور ، گوجه ، جعفری ، اورگانو ، روعن زیتون ، نمک و فلفل را مخلوط کنید . پوست آووکادو ها را بکنید و آنها را از وسط نصف کرده و هسته ها را در آورید و داخل حفره آنها از مواد پر کرده و یک ورق پنیر پیتزا بگذارید ، سپس در داخل ظرف فر بچینید و به مدت حدود 12 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید . می توانید برای بهتر شدن مزه آووکادو به آن آب لیمو ترش زده و نمک و فلفل بپاشید .
منبع : هنر آشپزی
گردآوری : هفت گنج
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه