آموزش طرز تهیه آرد سوخاری خونگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 1 نفر
خمیر نان باگت به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه ادویه کاری،هل و دارچین به مقدار لازم
پودر زنجبیل ،پودر زیره سبز به مقدار لازم
طرز تهیه
1-خمیر نان باگت رو توی یه سینی بریزید و یا جلو افتاب یا مثل من تو محیط خونه خشک خشک کنید
2-بعد از خشک شدن خمیرها اون رو با دست به قطعه های کوچک تر کنید و بریزید داخل قابلمه ای و بزارید روی گاز
3-با شعله ملایم شروع به تفت دادن کنید تا زمانی که رنگ آن طلایی شود (مدام هم بزنید)
4-بعد از طلایی شدن ادویه ها رو افزوده و باز کمی با ادویه ها تفت بدید و شعله رو خاموش کنید و بگذارید تا کاملا سرد سرد شود
5-آرد سوخاری خونگی رو توی شیشه در دار ریخته و در یخچال نگه دارید کنید و برای انواع ماهی سوخاری میگو سوخاری و انواع خوردنی های سوخاری استفاده کنید
سایر نکات
دوستان پیشنهاد میکنم حتما درست کنیدو از این آرد سوخاری خونگی استفاده کنید چون از ادویه هایی رو که دوست دارید استفاده کردید طعمش عالیه?
من موقع استفاده ارد سوخاری رو با نرم کن نرم میکنم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه