آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه آدانا کباب؛ از خوشمزه‌های ترکیه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه آدانا کباب؛ از خوشمزه‌های ترکیه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
گوشت گوساله (چرخ کرده): یک کیلوگرم
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 500 گرم
چربی دم گوسفندی (چرخ کرده): 150 گرم
فلفل قرمز (ریز خرد شده): 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه

1. گوشت گوساله، گوشت گوسفندی، چربی دم گوسفند و فلفل قرمز ریز خرد شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز پودر شده را اضافه کنید و مواد را حدود 10 الی 15 دقیقه ورز دهید. روی مواد را با سلفون بپوشانید و یا در ظرفی در دار بگذارید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

2. مواد را دوباره ورز دهید و به شش قسمت مساوی تقسیم کنید. دستان خود را کمی مرطوب کنید. هر قسمت از گوشت را به سیخ بکشید. کباب ها را روی گریل کباب کرده و سرو کنید.
طرز تهیه آدانا کباب؛ از خوشمزه‌های ترکیه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی