آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه کره بادام زمینی با 3 طعم مختلف + نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه كره بادام زميني با 3 طعم مختلف را به شما عزيزان آموزش داده ايم. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه كره بادام زميني با 3 طعم مختلف را به شما عزيزان آموزش داده ايم. با ما همراه شويد…
كره بادام زميني
آماده سازي: 5 دقيقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه :

عسل……………………………………..1 تا 2 قاشق چایخوری
روغن بادام زمینی يا  روغن گياهي ………….. 2 قاشق چایخوری 
نمک………………………………………1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری
بادام زمینی…………………………………2 فنجان – 300 گرم (بی نمک، بدون پوست)

کره بادام زمینی شکلاتی :

روغن بادام زمینی یا روغن گياهي ………………3 قاشق چايخوري
نمک……………………………………….1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری
بادام زمینی………………………………….2 فنجان – 300 گرم (بی نمک، بدون پوست)
پودر کاکائو………………………………….1/2 فنجان – 46 گرم (شیرین نشده)
پودر شکر…………………………………..1 و نیم فنجان – 173 گرم

کره بادام زمینی و بادام :

روغن بادام زمینی يا روغن گياهي ……………..1 تا 2 قاشق سوپخوری
عسل………………………………………1 تا 2 قاشق چایخوری
نمک………………………………………1/4 تا 3/4 قاشق چایخوری
بادام………………………………………1 فنجان – 150 گرم (بی نمک، کامل)
بادام زمینی…………………………………1 فنجان – 150 گرم (بی نمک، بدون پوست)
این دستور تهیه ی کره بادام زمینی خیلی ساده است. فقط به یک غذا ساز و 15 دقیقه وقت نیاز دارید. علاوه بر این می توانید خلاقیت به خرج دهید و كره بادام زميني با طعم هاي مختلف تهيه كنيد…

 طرز تهيه کره بادام زمینی با 3 طعم مختلف + نكات مهم / www.7ganj.ir

طرز تهیه

1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. بادام زمینی ها را در یک قالب کیک یا سینی فر لبه دار بریزید. آنها را 3 دقیقه بو بدهید. تابه را تکان بدهید یا بادام زمینی ها را هم بزنید سپس 3 تا 5 دقیقه دیگر تا زمانی که قهوه ای روشن شوند و بوی آجیل از آنها بلند شود بو بدهید. مواظب باشید. مغز آجیل خیلی سریع می سوزد.

 

كره بادام زميني

 
2. برای درست کردن کره ی بادام زمینی، بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید. حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 2 قاشق چایخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.

 

كره بادام زميني

 
3. اگر کره ی بادام زمینی را طوری درست می کنید که دانه های درشت زیر دندان بیاید، قبل از شروع کار 1/3 فنجان بادام زمینی بو داده را اندازه بگیرید و بعد داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. 8 تا 10 مرتبه بزنید تا بادام زمینی ها خیلی کوچک خرد شوند.
بادام زمینی خرد شده را در یک کاسه بریزید و برای بعد کنار بگذارید. سپس وقتی کره ی بادام زمینی را درست کردید بادام زمینی کنار گذاشته شده را به کره ی بادام زمینی اضافه کنید و هم بزنید.

 

كره بادام زميني

 
4. بادام زمینی ها و بادام را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. سپس بادام زمینی و بادام بو داده را داخل کاسه ی غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی نرم و براق به دست بیاید بزنید.

 

كره بادام زميني

 
حالا به میزان دلخواه نمک و عسل اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند. ما معمولاً نصف قاشق چایخوری نمک و 1 و نیم قاشق چایخوری عسل می ریزیم که کره ی بادام زمینی را کمی شیرین می کند. غلظت را چک کنید. ما دوست داریم 1 تا 2 قاشق سوپخوری روغن اضافه کنیم. مطابق نیاز روغن اضافه کنید.

 

 
5. بادام زمینی ها را طبق آنچه در بالا گفته شد بو بدهید. بادام زمینی های بو داده را داخل کاسه ی یک غذا ساز بریزید. 1 دقیقه بزنید سپس لبه های کاسه را با یک کاردک پاک کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر تا زمانی که کره ی بادام زمینی شکلاتی نرم به دست بیاید بزنید.

 

كره بادام زميني كاكائويي

 
نمک، روغن، پودر کاکائو و شکر پودری را اضافه کنید سپس 1 دقیقه دیگر تا مخلوط و براق شوند بزنید.

 

كره بادام زميني شكلاتي

 
6. کره ی بادام زمینی را در ظرف محافظ غذا بریزید. در آن را ببندید و تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

 

كره بادام زميني

 

نكات مهم:

  • بهتر است از بادام زمینی بو نداده استفاده کنید اما اگر نتوانستید آن را پیدا کنید از بادام زمینی بو داده استفاده کنید.
  • كار بو دادن بادام زميني را بدون فر هم ميتوانيد انجام دهيد. براي اين كار بادام زميني ها را در يك ماهيتابه ريخته و روي حرارت بسيار پايين بگذاريد و مدام هم بزنيد تا نسوزد وقتي عطش بلند شد شعله را خاموش كنيد.
  • اگر از بادام زميني بو داده استفاده ميكنيد لازم نيست اين كار را انجام دهيد.
  • بهتر است پوست قهوه اي بادام زميني گرفته شود.
  • اين كره خوشمزه را ميتوانيد به عنوان صبحانه و عصرانه و يا در پخت كيك و شيريني به كار ببريد.
  • در مورد روغن هر چقدر لازم ست اضافه کنید. و حتي ميتوانيد آن را حذف كنيد. بادام زميني خودش روغن دارد و ميتوانيد روغني به آن اضافه نكنيد.
  • ميتوانيد اول كره بادام زميني خود را بدون روغن تهيه كنيد و بچشيد اگر خشك بود کمی روغن اضافه کنید.
  • ميتوانيد از كنجد هم در تهيه كره استفاده كنيد در اين صورت محصول شما تركيبي از كره بادام زميني و كرم كنجد خواهد شد.
  • ميتوانيد از تركيب بادام زميني و فندق استفاده كنيد.
  • اين كره را ميتوانيد حداقل يك ماه در يخچال نگهداري كنيد.

 

نوش جان…

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

 

4 دیدگاه

  • عالی بود.
    اما سوالی دارم.در مدل بازاریش چه چیزی بهش میزنن که بافتش متفاوته ؟چون درحالت خونگی بعد چندروز به روغن میفته درحالیکه درمدل بازاری بافت نرم و بدون روغنی داریم.ممنون

    • به دستگاه تهیه هم بسته کی داره وقتی تو دور بالا هموژن بشه فاز روغن بینش پایدار میمونه

4 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی