در اين پست از هفت گنج طرز تهيه ژامبون مرغ خانگي را براي علاقمندان تهيه كرده ايم با ما همراه شويد …
مواد لازم برای یک کیلوگرم ژامبون مرغ
- مرغ کامل با پوست : یک عدد
- هویج نیم پز شده : یک عدد
- قارچ نیم پز : 10 عدد
- تخم مرغ : 2 عدد
- ادویه کاری : یک قاشق سوپخوری
- سیر : 2 حبه
- سس خردل : یک قاشق سوپخوری
- فلفل سیاه دان : 10 عدد
- نمک : به میزان لازم
- روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
- کاغذ فویل و نخ مخصوص : به میزان لازم
طرز تهیه ژامبون خانگی
بالهای مرغ را از آن جدا کنید و از قسمت سینه یک شکاف روی پوست مرغ ایجاد کنید.
پوست مرغ را بدون اینکه صدمه ببیند از آن جدا کنید. قسمتهای سینه و بال مرغ را از استخوان جدا و آنها را چرخ کنید و کنار بگذارید.
قسمتهای ران مرغ را نیز از استخوان جدا کرده، به شکل مکعبی خرد کنید و آنها را نیز کنار بگذارید. هویج را که به صورت نگینی خرد کرده اید با قارچ نیم پز شده در ظرفی با مرغ چرخ شده، تکههای مرغ، سفیده تخم مرغها، ادویه کاری، نمک، فلفل سیاهدان، سس خردل و سیر له شده مخلوط کنید.
ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کند؛ سپس پوست مرغ را روی سطح صافی پهن کنید و این خمیر را به داخل پوست مرغ منتقل کنید.
تمام اطراف پوست مرغ را روی خمیر بکشید به شکلی که تمام قسمتهای خمیر با پوست مرغ پوشیده شود.
کاغذ فویل را به دور ژامبون بکشید و دو سر آن را مثل شکلات از دو طرف فرم دهید تا هوای داخل ژامبون خارج شود.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و روغن زیتون را در تابه بریزید. ژامبون را همراه فویل دور آن درون تابه به مدت 20 دقیقه سرخ کنید.
سپس قابلمهای حاوی آب جوش را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به جوش آید؛ سپس ژامبون را درون آب در حال جوش بیاندازید.
به مدت یک ساعت زمان دهید تا ژامبون مرغ پخته شد. در این مرحله ژامبون مرغ را از آب خارج کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود و سپس برش بزنید.
قسمتی ک ژامبون را با فویل در روغن سرخ میکنید را میشود توضیح دهید ک چطور می شود؟