در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه پیراشکی سیب زمینی را به علاقمندان آموزش مي دهيم. اين پيراشكي بسيار خوشمزه و با خمیر خیلی لطیف است. با ما همراه شويد …
مواد لازم براي خمير پيراشكي:
- خمیرمایه فوری ………………….یک قاشق غذاخوري
- آرد …………………………………..دو پيمانه
- آب …………………………………..دو سوم پيمانه
- نوک ………………………………… يك چهارم قاشق چايخوري
- کره …………………………………. یک قاشق غذاخوري
- زرده تخم مرغ …………………….یک عدد
- تخم خرفه یا سیاه دانه …………مقداری
مواد لازم براي مواده میانی:
- سیب زمینی درشت ………………… یک عدد
- کره ……………………………………….دو قاشق
- نمک و فلفل سیاه………………………اندكي
- جعفری، پیازچه و ریحان تازه ……..از هرکدام دو قاشق غذاخوري ( خرد شده)
- پنیر فتا …………………………………..یک سوم پيمانه
طرز تهيه:
سیب زمینی را آب پز كرده و كاملا بکوبید
دو قاشق کره به آن اضافه کنید و مخلوط کنید
سپس سبزی، نمک، فلفل و در آخر پنیر را اضافه و مخلوط كرده و كنار بگذارید
خمیرمایه خشک فوری رو به ارد اضافه و مخلوط کنید
مخلوط آرد و خمير مايه را در يك کاسه بزرگ ريخته و نمک، کره و سه قاشق روغن مایع و در اخر اب نسبتا ولرم را اضافه و مخلوط کنید و خوب ورز دهید
اطراف کاسه ی خمیر را با روغن زیتون کمی چرب کنید و روي آن را با نايلون بپوشانيد و در يك جای گرم برای یک ساعت استراحت دهيد تا حجمش دو برابر شود.
سپس روی يك سطح صاف ارد پاشیده و خمیر را به هشت قسمت تقسیم کنید و از مواد لای هر قسمت از خمیر بگذارید و خميرها را به مدلهاي دلخواه بپيچيد.
ظرف دلخواهتان را آمده كرده و روي آن يك ورق كاغذ روغني چرب شده بگذاريد و پيراشكي ها را روي آن بچينيد
روی خمیر را با زرده تخم مرغ برس کنید
در فر از قبل گرم شده با حرارت دویست درجه به مدت بیست و پنج دقیقه بگذاريد تا روی پیراشکی ها طلایی شود
نكته:
آرد را سه بار الک کنید.
اين مطالب را به شما پيشنهاد مي كنيم:
-
آموزش مدلهاي شيك و جديد پيچيدن پيراشكي
-
طرز تهيه پيراشكي قارچ و گوشت مخصوص در ساندويچ ساز
-
طرز تهيه پيراشكي سبزيجات مخصوص
-
طرز تهيه انواع پيراشكي شيرين
جهت مشاهده سایر دستورات آشپزی اینجا کلیک کنید
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه