اگر تا حالا اين كوكي هاي خوشمزه را امتحان نكرده ايد، توصيه مي كنم حتما ما را همراهي نموده و با طرز تهيه آن آشنا شويد.
اين كوكي هاي خوشمزه را هم ميتوانيد به عنوان يك ميان وعده مقوي براي بچه ها در نظر بگيريد و هم به عنوان يك پيش غذاي ساده و مناسب براي مهماني ها سرو كنيد…
مواد لازم :
کره سرد :125 گرم
آرد: دو و نیم پیمانه ( هر پیمانه آرد = 125 گرم )
تخم مرغ :1 عدد
ماست :1 قاشق سوپ خوري
زیره: 1 قاشق مرباخوري
نمک: نصف قاشق مرباخوري
بکینگ پودر :1 قاشق مرباخوري
پنیر خامه ای: 150 گرم
گردوی نگینی شده : 4 قاشق
طرز تهیه :
* ابتدا کره سرد رو به قطعات کوچک تقسیم کنید .
* سپس به مخلوط آرد ، نمک و بکینگ پودر اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا مثل خرده نان بشه .
* بعد تخم مرغ ، ماست ، زیره و پنیر خامه ای رو اضافه کرده و مجدد با همزن هم می زنیم تا خمیر بدست بیاد .
* در آخر كار گردوهاي خرد شده را به مواد اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم.
* خمیر به همین راحتی آماده شد ، بعد خمیر رو بمدت نیم ساعت داخل کیسه فریزر گذاشته و در یخچال قرار می دیم تا استراحت کنه
* بعد خمیر رو داخل دوتا کاغذ روغنی وردنه باز می کنیم .
* ضخامت خمیر بین 3 الی 5 میلیمتر در نظر گرفته بشه .
* بعد قالب می زنیم .
* بعد با کاردک به سینی تون منتقل کنید .
* سپس در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت تقریبی 15 دقیقه قرار بدین .
* سپس اجازه بدین کوکی ها در دمای محیط کاملا خنک بشن .
نكات مهم در تهيه كوكي:
- اگه همزن ندارید می تونید با نوک انگشتان کره رو به خورد مخلوط آرد بدین تا مثل خرده نان بشه .
- اگه از قدرت همزنتون مطمئن نیستید ( و ممکنه با یه همچین حرکتی بسوزه ) می تونید این مرحله رو با دست انجام بدین . فقط دقت کنید که نباید زیاد ورز بدین فقط کافیه مخلوط شده و خمیر بدست بیاد .
- اگه زیره دوست ندارید می تونید حذف کنید ولی توصیه می کنم یه بار با زیره امتحان کنید چون طعم خیلی خوبی به کوکی می ده ، درعین حال کلی خاصیت داره .
- برای درست کردن این کوکی ها بهتره سایز رو کمی بزرگتر از کوکی های معمولی درنظر بگیرید پس از هر قالبی که می خواید استفاده کنید این مورد رو در نظر بگیرید .
- لزومی نداره سینی رو چرب کرده یا از کاغذ روغنی استفاده کنید .
- این مدت زمان بسته به دمای فرتون ممکنه کمتر یا بیشتر بشه ، مهم اینه که کوکی براحتی از سینی جدا شده و پشتش مثل تصویر طلایی بشه .
- گردو نه درشت نگینی بشه و نه پودر باشه ، دقیقا بین این دو حالت مد نظرمون هست .
به همین سادگی ، به همین خوشمزگی …
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه