در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ميگو سوخاري به همراه نكات مهم را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار ساده و در عين حال بسيار خوشمزه است. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ميگو سوخاري به همراه نكات مهم را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار ساده و در عين حال بسيار خوشمزه است. با ما همراه شويد…
زمان آماده سازي: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه
مواد اولیه :برای 4 نفر
تخم مرغ 1عدد |
میگو نیم كیلو |
لیمو ترش 4عدد |
پودر سیر 2قاشق غذاخوری |
برگ بو 5عدد |
آرد 1پیمانه |
پودر سوخاری 1پیمانه |
روغن به میزان لازم |
نمك به میزان لازم |
زعفران به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
در ظرفی مناسب و در دار آب لیم ترش،پودر سیر،برگ بو،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2تا4ساعت داخل یخچال قرار دهید.
تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.
تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.
و زعفران آبكرده به آن اضافه كنید.
آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا الك كرده و داخل دو ظرف مختلف و مسطح بریزید.
پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود
پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود
میگوها را به ترتیب در آرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.
نكات مهم:
ميگوها را زياد در آرد نغلتانيد
میتوانید درون ارد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید
در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند
میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشند
برای گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه