آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه مرغ اسپايسي ، بسيار لذيذ و خوشمزه

در ادامه طرز تهيه مرغ اسپایسی سوخاري را به شما آموزش مي دهيم . حتما يكبار امتحان كنيد ...
تقویم فارسی اندروید

در ادامه طرز تهيه مرغ اسپایسی سوخاري را به شما آموزش مي دهيم . حتما يكبار امتحان كنيد …

مرغ اسپايسي
مرغ اسپايسي

مواد لازم:

  • مرغ 1 عدد
  • پودر سوخاری 2 لیوان
  •  آرد گندم 1 لیوان
  • ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه‌ :

مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید

سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل نیم پز کنید

مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

تکه های مرغ را درون سبد مخصوص سرخ کردن بريزيد

درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد )

سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.

آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید

مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید

سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.

مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.

نكات مهم:

چنانچه از سینه مرغ استفاده میکند نیازی به پخت اولیه ( نیم پز کردن ) نمیباشد و فقط باید سینه مرغ را کاملا باز کنید

برای ادویه میتوانید از انواع چاشنی های مورد علاقه در طعم دار کردن مرغ استفاده کنید.

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی