تابستان است و فصل انواع ميوه هاي خوشمزه … در اين پست از هفت گنج طرز تهیه مربا و مارمالاد آلو قرمز را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد …
طرز تهيه مرباي آلو قرمز
مواد لازم
آلوی قرمز ( یا زرد) …………………….. 400 گرم
شکر ……………………………………… 300 گرم
آبلیمو …………………………………….. 1-2 قاشق چایخوری
آب ………………………………………… 3 لیوان
طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ، شکر، آب و آلو را ریخته و به جوش میاوریم.
حالا حرارت را کم کرده و میگذاریم آرام آرام بجوشد تا آلوها بپزد.
همزمان با پخته شدن آلوها، شربت آن هم کم کم قوام خواهد آمد.
حالا آبلیمو را اضافه میکنیم.
برای اینکه بدانیم که شربت ما به باندازه کافی قوام آمده (غلیظ شده) یا نه، از شربت کمی در یک ظرف ریخته و میگذاریم سرد شود.
ریخته و میگذاریم تا کمی سرد شود، اگر به اندازه کافی غلیظ نبود کمی بیشتر مربا را می جوشانیم.
اگر شربت ما خیلی غلیظ شود بعدا شکرک خواهد زد.
این مربا را با صبحانه سرو میکنیم.
نكات مهم
این مربا را میتوانید برای صبحانه و دسر سرو نمایید.
اگر ميخواهيد مرباي شما به صورت درسته باشد از آلوهای سفت استفاده کنید.
بهتر است كه آلوها را از وسط نصف كنيد و هسته آنرا جدا كنيد. در غير اين صورت به ديگران اطلاع دهيد كه مربا با هسته تهيه شده كه مشكلي پيش نيايد.
اگر دوست داريد پوست آلو را بگيريد، کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود.
موقع پختن مربا نباید درب ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند.
مربا را باید در ظرف لعابی یا تفلون درست کرد.
مربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است. پس از یک شب معلوم می شود که شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.
مربا را پس از آماده شدن و سرد شدن، باید در شیشه ی در بسته و در جای خنک نگهداری کرد.
مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.
مارمالاد آلو قرمز
مواد لازم
آلو قرمز ……………………… 2 کيلو
شکر ……………………….. يک و نيم کيلو
طرز تهيه
آلو را با يک ليوان آب داخل قابلمه اي بپزيد. اما، در آن را نبنديد.
پس از چند دقيقه وقتي آلو نرم شد، آن را از روی حرارت برداريد و از صافي رد کنيد و شيرة آلو را با شکر مخلوط کنيد و روي حرارت زياد بگذاريد.
در حين پخت، کف روي آن را جمع کنيد.
نبايد زمان پخت طولاني شود تا رنگ مارمالاد حفظ شود.
براي اطمينان از پخت مارمالاد يک قاشق چايخوري از آن را در بشقاب بريزيد و ظرف را کج کنيد.
اگر کند حرکت کرد غلظت آن خوب است.
وقتي مارمالاد هنوز گرم است چند بار آن را با قاشق هم بزنيد و داخل شيشه ای که خوب شسته ايد و خشک کرده ايد بريزيد.
سپس در آن را محکم کنيد و داخل يخچال بگذاريد.
نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه