طرز تهيه كله پاچه پلو را در ادامه آموزش مي دهيم . با ما همراه شويد ...
طرز تهيه كله پاچه پلو را در ادامه آموزش مي دهيم . با ما همراه شويد …
مواد لازم كله پاچه پلو:
- برنج: ۶۰۰ گرم
- کله پاچه: ۱ دست یا ۱ عدد زبان ۴ عدد پاچه یا کنسرو کله پاچه
- آلو بخارا: ۳۰۰ گرم
- برگه زردآلو: ۱۵۰ گرم
- سیر له شده: ۱۰ حبه
- کره: ۵۰ گرم
- سوسنمبر: ۱ قاشق سوپخوری
- گلپر: ۱ قاشق سوپخوری
- قره قروت: به میزان لازم
- آب کله پاچه: ۱ پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه كله پاچه پلو:
کله پاچه را پخته و برنج را آبکش می کنیم
آلو و برگه زردآلو را در کمی کره تفت می دهیم و کنار می گذاریم.
سیر را در کمی کره تفت داده سوسنمبر، گلپر و قره قروت و ۱ پیمانه آب کله پاچه را اضافه می کنیم.
سپس برنج را در قابلمه ریخته و مقداری آب قره قروت روی آن می ریزیم و نیمی از برنج که تمام شد آلو و برگه زرد آلو را وسط برنج ریخته کمی آب قره قروت روی آن ریخته و بقیه برنج را روی مواد می ریزیم تا تمام شود بعد کله پاچه را روی برنج گذاشته و آنرا دم می کنیم.
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه