آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي نكات مهم آشپزي

طرز تهيه كباب كوبيده مخصوص به همراه نكات طلايي

اگر دوست داريد كباب كوبيده را در خانه تهيه كنيد با ما در 7 گنج همراه شويد تا طرز تهيه كباب كوبيده مخصوص به همراه نكات كليدي براي تهيه آن را به شما آموزش دهيم...
تقویم فارسی اندروید

اگر دوست داريد كباب كوبيده را در خانه تهيه كنيد با ما در 7 گنج همراه شويد تا طرز تهيه كباب كوبيده مخصوص به همراه نكات كليدي براي تهيه آن را به شما آموزش دهيم…

كباب كوبيده

مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده……………………..یک کیلوگرم
پیاز……………………………………. ۳۰۰ گرم
زعفران ساییده شده………………. یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل……………………………به مقدار کافی

روش پخت:

ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.

نکته: اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.

گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید.

زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند.

سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است.

ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست تان قرار دهید.

حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان طور که مواد در دست راست تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.

در پایان دوباره دست تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند.

حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید.

همین کار را درباره همه مواد و سیخ ها انجام دهید.

سپس آتش را بر پا کرده، سیخ ها را روی آن قرار دهید.

فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد.

وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست.

نكات كليدي:

  • گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا بافت آن له شود و هنگامی که ورز می دهید چسبندگی لازم را داشته باشد.
  • در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
  • پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است.
  • البته استفاده از قسمت های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
  • بهتر است نمک را در مراحل  آخر به کباب اضافه کنید.
  • برای اضافه کردن پیاز ابتدا آب آن را بگیرید و سپس به گوشت اضافه کنید.
  • گوشت را خوب مشت بزنید و کمی از آن را داخل دست بگیرید و روی سیخ بگذارید.
  • اگر گوشت شما چسبندگی لازم را داشته باشد از روی سیخ نمی افتد.
  • با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
  • اگر بین آماده کردن سیخ ها و پختن آن فاصله ای می افتد بهتر است سیخ های کباب را در جای سرد قرار دهید.
  • قبل از پختن کباب از سرخ بودن ذغال ها مطمئن شوید و کمی نان تازه کنار خود داشته باشید تا هرز گاهی روغن سیخ ها را بگیرید.
  • برنج این چلوکباب را هم به صورت جداگانه در قابلمه یا پلوپز آماده کنید.

نوش جان…

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك 7 گنج مجاز نمي باشد.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی