در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه قيمه با گوشت قلقلي را به علاقمندان به آشپزي آموزش ميدهيم. قيمه يكي از غذاهاي مجلسي بسيار پر طرفدار است كه اگر خوب تهيه شود به راستي كه جزء خوشمزه ترين غذاهاي دنياست. با ما همراه شويد و طرز تهيه يك قيمت بسيار خوشمزه و جا افتاده را فرا گيريد…
مواد لازم: ( براي 5-4 نفر)
گوشت چرخ كرده …………………………….. 250 گرم
لپه …………………………………………….. 1 ليوان
پياز …………………………………………….. 7 عدد متوسط
ليمو عماني ……………………………………… 4 عدد
روغن …………………………………………….. به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي ………………………………….. 2 قاشق غذاخوري سر پر
نمك و فلفل ……………………………………… طبق ذائقه
سيب زميني …………………………………….. 3 عدد متوسط
زردچوبه ………………………………………….. به ميزان لازم
تخم مرغ …………………………………………. 1 عدد براي تهيه گوشت قلقلي (در صورت تمايل)
دارچين …………………………………………… اندكي
طرز تهيه:
ابتدا 6 عدد از پيازها را ريز كرده و كنار بگذاريد.
حالا گوشت چرخ شده را با يك عدد پياز رنده شده و نمك و فلفل انقدر ورز دهيد تا حالت كشدر پيدا كند.
بهتر است كه از يك عدد تخم مرغ هم استفاده كنيد . با اين كار مطمئن ميشويد كه گوشت قلقلي ها هر چقدر در خورش بجوشند له نخواهند شد .
نكته: مطمئن باشيد تخم مرغ تاثيري در طعم غذا ندارد.
حال مواد را به صورت قلقلي ها كوچك ( كله گنجشكي ) در آورديد و كنار بگذاريد.
لپه را جداگانه به همراه كمي پياز و نمك بگذاريد تا بپزد.
در ماهيتابه به ميزان لازم روغن ريخته و پياز را به همراه زردچوبه تفت دهيد .
وقتي پياز نيم سرخ شد ميتوانيد گوشت هاي قلقلي را به پيازها اضافه كنيد.
نكته: من گوشت هاي قلقلي را به همراه پياز سرخ ميكنم ولي چنانچه فكر ميكنيد اين كار برايتان مشكل است و ممكن است پيازها بسوزند قلقلي ها را جداگانه سرخ كرده و به پياز داغ اضافه كنيد.
اگر ميخواهيد قلقلي ها را جداگانه سرخ كنيد، در يك ماهيتابه كمي روغن ريخته و بار حرارت متوسط قلقي ها را سرخ كنيد و به پياز سرخ شده اضافه كنيد.
حالا لپه پخته شده ، رب گوجه فرنگي ، نمك و فلفل را هم به مواد اضافه كنيد و يك تفت بدهيد و آب به غذا اضافه كنيد. مقدار آب فقط بايد در حدي باشد كه روي مواد را بپوشاند.
حالا در قابلمه را گذاشته و شعله را زياد كنيد تا آب جوش آمده و سپس زير شعله را كم كرده و اجازه دهيد تا خورش پخته و جا بيفتد.
در اين فاصله سيب زميني ها را شسته و خلالي كنيد.
نكته: توصيه من اين است كه حتما از سيب زميني سرخ كرده خانگي در قيمه استفاده كنيد چون طعم غذا را بهتر ميكند.
نكته: اگر ميخواهيد سيب زميني سرخ شده شما نرم نشود از يك ماهيتابه كوچك استفاده كنيد و مقدار زيادي روغن در ماهيتابه بريزيد و در چند مرحله سيب زميني ها را سرخ كنيد. زير شعله را كم نكنيد تا سيب زميني ها نرم نشوندو هر باز تنها به اندازه اي سيب زميني بريزيد كه روي هم قرار نگيرند.
وقتي خورش در حال جا افتادن بود دارچين و ليمو عماني را نيز از وسط نصف كرده و يا با چنگال چند بار سوراخ كنيد و به خورش اضافه كنيد.
وقتي خورش جا افتاد آنرا خاموش كرده و يك سوم سيب زميني سرخ شده ها را در آن ريخته و با خورش مخلوط كنيد تا به غذا طعم بهتري دهد و مابقي را براي تزيين غذا استفاده كنيد.
نوش جان…
نوشته شده توسط گروه 7 گنج – اختصاصي 7 گنج
www.7ganj.ir
*** كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به 7 گنج مجاز نبوده و پيگرد قانوني دارد.
واقعا به این میگید قیمه نثار. این که خورشت قیمه بود.
عالی بود توضیحات ممنون
مرسي از شما ساناز عزيز
چگونه و از چه راهی می توانم ادرس جواهراتی که عکسش گذاشته میشود رو پیدا کنم
عزيزم ما فقط جديدترين مدلها رو براي اطلاع كاربران عزيز ميگذاريم و از مراكز فروش اطلاعي نداريم…