مواد اولیه :
کشمش (پلويي) 100گرم |
روغن مایع 50گرم |
تخم مرغ 2عدد |
کره 100گرم |
آرد سفید 250گرم |
وانیل مقداری |
پودرشکر 100گرم |
طرز تهیه:
فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
کره نرم شده و روغن را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).
کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایع شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ).
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیریني طلایی شد یعنی آماده است.
نكات مهم:
خمیرها را باید با فاصله روی سینی بگذارید.
درجه حرارت فر نباید خیلی زياد باشد.
اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.
ميتوانيد به جاي روغن 50 گرم به مقدار كره اضافه كنيد.
نکات تغذیه ای:
كشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ، پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه