آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه شكلات كاراملي، مخصوص عيد نوروز

اگر مي خواهيد با شكلات هاي خانگي و منحصر به فردي كه خودتان درست مي كنيد از مهمان هاي نوروزي تان پذيرايي كنيد، حتما اين شكلات را امتحان كنيد...
تقویم فارسی اندروید

اگر مي خواهيد با شكلات هاي خانگي و منحصر به فردي كه خودتان درست مي كنيد از مهمان هاي نوروزي تان پذيرايي كنيد، حتما اين شكلات را امتحان كنيد.

شكلات كاراملي
این شکلات ۴ -۳ روز در یخچال و ظرف دربسته قابل نگهداری است.

مواد لازم:

کیک (می‌توانید خودتان درست کنید یا از کیکهای آماده‌ای که در سوپرها هستند استفاده کنید)

شکلات تخته‌ای ترجیحا قهوه‌ای (شیری)

دلی کارامل (موجود در لوازم قنادی‌ها)

طرز تهیه:

ابتدا کیک را ورقه‌ای برش می‌دهیم ( تقریبا 4 میلی‌متر ) بعد بوسیله قالبی که با دهانه قالب شکلاتمان یکی باشه ، برش می‌دهیم (می‌توان از در بطری استفاده کرد).

شکلات را به روش بن ماری آب کرده و داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم‌.

بعد قالب را روی یک کاغذ روغنی بر‌می‌گردانیم تا شکلات‌های اضافی بریزه و فقط یک لایه‌ از شکلات ، جداره قالب را بپوشاند.

قالب را بمدت 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید .

نکته: این شکلات‌های اضافی را از کاغذ روغنی جمع کرده و مجددا می‌توانید مصرف کنید .

دلی کارامل را داخل قیف ریخته و بعد در داخل قالب شکلات می‌ریزیم .

دلی را تا اندازه‌ای بریزید که تقریبا 4-3 میلیمتر پایین‌تر از سطح قالب باشد چون قرار است رویش کیک بگذاریم .

در آخر برشهای کیکمان را رویش می‌گذاریم و قالب را بمدت 20 دقیقه به فریزر هدایت می‌کنیم .

بعد از اینکه قالب را از فریزر در آوردید ، شکلات‌ها را از آن جدا کنید و نگذارید وقفه بیفتد.

می‌توانید کمی از دلی کارامل را داخل حفره شکلات بریزید البته در این صورت ماندگاری شکلات یک روز خواهد شد .

 

 

گردآوري: گروه هفت گنج

منبع: بهار سایت

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی