طرز تهيه سوفله اسفناج مخصوص به همراه نكات مهم / www.7ganj.ir
مواد اولیه :برای 4 نفر
پنیر پارمزان 1لیوان (رنده شده) |
شیر 1لیوان |
آرد 1چهارم لیوان |
اسفناج 300گرم |
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری |
کره نصف لیوان |
تخم مرغ 5عدد |
جوز هندی 1چهارم قاشق چایخوری |
طرز تهیه :
در ابتدای کار فر را روشن کنید تا گرم شود
پس از مخلوط شدن آرد و کره شیر سرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی و با سرعت بالا شروع به هم زدن نمائید تا مخلوط غلیظ شود
سپس پنیر رنده شده را درون سس آماده شده بریزید و بهم بزنید تا پنیر کمی آب شود.
اسفناج خرد شده ، جوز هندی و زرده های تخم مرغ را مخلوط کنید سپس به سس سفیدی که اماده کرده اید اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
سفیده های تخم مرغ را با دور متوسط همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا سفت شود طوری که وقتی کاسه را برمیگردانید نریز ، سفیده ها را به آرامی و کم کم به مخلوط سس سفید و اسفناج اضافه کنید ، با ملایمت زیاد و بصورت دورانی از پایین به سمت بالای مواد سفیده ها را مخلوط کنید ، هرچه هوای بیشتری داخل مواد باشد سوفله شما بهتر خواهد شد.
درون ظرف سوفله یا پیرکس را با کره خوب چرب کنید ، مواد را درون ظرف سوفله یا پیرکس بریزید ، دقت کنید که مواد را یکباره درون ظرف خالی نکنید ، کم کم با قاشق از مواد بریزید تا با ایجاد شدن لایه های هوا ، پس از پخت سوفله ای عالی داشته باشید.
ظرف سوفله را درون فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 30 تا40 دقیقه قرار دهید ، 30 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید تا پف سوفله تان نخوابد ، پس از این مدت میتوانید برای چک کردن در فر را باز کنید.
سوفله را پس از اینکه پخت و رویش طلایی شد همانطور داغ سرو کنید ، سوفله حتما باید داغ و تازه سرو شود.
نکات:
- سوفله را ميتوان هم به عنوان غذای اصلی و هم بعنوان دسر سرو میشود
- بهتر است دما را طبق تجربه خود در مورد فر تنظیم کنید اما به طور معمولی دمای 180 درجه سانتی گراد برای پخت این سوفله مناسب است.
- در صورت تمایل مقدار کمی جوش شیرین هم به سوفله اضافه کنید تا بیشتر پف کند.
- برای اینکه راحت تر کار مخلوط کردن سفیده ها را انجام دهید میتوانید مواد را به 2 تا 3 قسمت تقسیم کنید و کم کم با سفیده ها مخلوط نمائید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه