آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه سس كارامل براي انواع دسر به 2 روش

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه سس كارامل به 2 روش مختلف را به علاقمندان آموزش ميدهيم. سس کارامل را می‌توانید در بستنی‌ها، کیک‌ها، بیسکویت‌ها و ... استفاده کنید. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه سس كارامل به 2 روش مختلف را به علاقمندان آموزش ميدهيم.  سس کارامل را می‌توانید در بستنی‌ها، کیک‌ها، بیسکویت‌ها و … استفاده کنید. با ما همراه شويد…

 

روش اول

 آماده سازی: 15 دقیقه

مواد اولیه :

شکر قهوه ای 300 گرم
خامه پر چرب زده شده 350 گرم
کره 6 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

 شکر، خامه و کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید و آن‌ها را به جوش آورید و آن‌ها را به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا اینکه سس کارامل غلیظ شود.

نکته:

 از این مقدار مواد اولیه حدوداً 1.5 فنجان سس به دست می‌آید.

روش دوم

 زمان آماده سازی: 10 دقیقه

مواد اولیه :

شکر  یک فنجان (210 گرم)
خامه پر چرب زده شده 1/2 فنجان (120 میلی‌لیتر)
کره 6 قاشق غذاخوری (85 گرم)
                      

طرز تهیه

مرحله 1

 در یک ظرف شکر را ریخته و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا شکر شروع به ذوب شدن نماید
4396_253

مرحله 2

 ظرف را روی حرارت می‌چرخانیم تا شکر ذوب‌شده به رنگ کهربایی تیره شود
4397_105

مرحله 3

 بلافاصله کره را به تابه اضافه کنید
4399_448
خوب مخلوط‌کنید تا کره ذوب شود

4398_495

مرحله 4

 هنگامی که کره ذوب‌شده شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه می‌کنیم با همزن مخلوط می‌کنیم تا کارامل صاف و یکدست شود
4400_151

مرحله 5

 اجازه دهید که سرد شود بعد آن را داخل شیشه بریزید
4402_694

نكته: سس کارامل را در دمای اتاق به مدت 2 روز می‌توانید آن را نگهدارید و در یخچال تا 2 هفته.

 

پيشنهاد ما:

مشاهده انواع دسر مجلسي شيك و ساده

 

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

منبع: وبسوار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی