در اين پست از 7 گنج طرز تهيه ساندويچ مكزيكي را براي علاقمندان گردآوري كرده ايم. اين ساندويچ در كمتر از نيم ساعت تهيه ميشود و يك وعده غذايي مقوي و خوشمزه است. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج طرز تهيه ساندويچ مكزيكي را براي علاقمندان گردآوري كرده ايم. اين ساندويچ در كمتر از نيم ساعت تهيه ميشود و يك وعده غذايي مقوي و خوشمزه است. با ما همراه شويد…
مواد لازم ( براي 8 نفر )
گوشت چرخ شده…………………………500 گرم
پياز ……………………………………….. 1 عدد متوسط
پنیر موتزارلا…………………………………400 گرم
پنیر ریکوتا…………………………………..1 پیمانه
رب گوجه فرنگی…………………………..2 قاشق غذاخوري
نان پيتا……………………………………..4 عدد
روغن زیتون…………………………………100 گرم
سس اسپاگتی……………………………به مقدار لازم
روغن مايع…………………………………. به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت چرخ شده را با پيياز رنده شده كاملا ورز دهيد و كمي نمك و فلفل و ادويه به آن اضافه كنيد و بگذاريد چند دقيقه بماند تا گوشت طعم دار شود.
سپس آن را در روغن تفت دهيد تا قهوه اي شود .
رب گوجه فرنگی را اضافه كنيد و كمي هم بزنيد تا كاملا تغيير رنگ دهد.
پنیر ریکوتا و پنیر موتزارلا را در ظرفي مخلوط كنيد و نيمي از آن را به مواد اضافه نموده و خوب هم بزنيد.
نان پيتا (یا نان لواش) را بر روي ميز پهن كنيد و كمي روغن زیتون بر روي آن بماليد و از مخلوط روي آن ریخته و كمي پنير بر روي آن بپاشید و نان را ببندید یا بپیچید.
ساندويچ آماده شده را به مدت 2 دقيقه در مايكروفر قرار دهيد.
ساندويچ مكزيكي را با سس اسپاگتی (سس گوجه فرنگی) ميل كنيد.
نكات مهم :
- در دستور اصلي ساندويچ مكزيكي از پياز استفاده نميشود و تنها از ادويه هاي تند استفاده ميشود ولي ما با اضافه كردن يك عدد پياز طعم آن را با ذائقه ايراني نزديك تر كرده ايم .
- در دستور اصلي از 200 گرم سوسيس خرد شده هم استفاده ميشود … ولي مسلما سوسيس مكزيكي با سوسيس ايراني قابل قياس نيست و بهتر است حذف شود. ولي چنانچه تمايل به استفاده از سوسيس دادريد مقدار 200 گرم سوسيس را نگيني خرد كرده وبعد از قهوه اي شدن گوشت به آن اضافه كنيد و با مواد تفت دهيد و سپس رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه