اين دسر ساده و خوشمزه ليواني را مي توانيد براي پذيرايي از مهمانهايتان آماده كنيد…
● مواد لازم برای کاسترد:
▪ پودر کاسترد=۴ قاشق غذاخوری
▪ شیر=۲ لیوان
▪ آب=۲ لیوان
▪ شکر=2/3 لیوان
▪ آرد ذرت=۱ قاشق غذاخوری
● مواد لازم برای شکلات:
▪ پودر کاکائو=۲ قاشق غذاخوری
▪ شیر=۱ لیوان
▪ آب=1/2 لیوان
▪ پودر کاسترد=۱ قاشق سوپخوری
▪ آرد ذرت=۱ قاشق سوپخوری
▪ بیسکویت ساده چای=به مقدار لازم
▪ پودر نارگیل=برای تزئین
● طرز تهیه:
▪ آب+شیر+آرد ذرت را در ظرفی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس پودر کاسترد را به مواد اضافه کنید.
▪ شکر را به مواد اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد کاملا در آب حل شوند سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش آید و کمی غلیظ شود.
▪ برای تهیه شکلات ابتدا در ظرفی جداگانه شیر+پودر کاسترد+آب+آرد ذرت+پودر کاکائو را در ظرفی خوب هم بزنید تا مواد جذب یکدیگر شوند سپس مواد را روی حرارت ملایم قرار داده به مدت ۲ دقیقه به صورت مداوم هم بزنید تا زمانیکه مواد به جوش آید و غلیظ شود.
▪ بعد از آماده شدن مواد کاسترد و شکلات،کمی از مواد کاسترد را در ظرف پیرکسی ریخته روی آن بیسکویت ساده بچینید سپس روی بیسکویت ها کمی از مواد شکلات بریزید.
▪ روی شکلات کمی کاسترد ریخته و دوباره روی کاسترد را بیسکویت چای بچینید.
▪ روی بیسکویت ها کمی از شکلات ریخته و روی تمام سطح شکلات بقیه مواد کاسترد بریزید سپس در آخر روی کاسترد را با کمی شکلات تزئین کنید.
▪ روی دسر را با پودر نارگیل تزئین کنید.
▪ ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر ببندد.
▪ دسر را به قطعات کوچک برش داده و سرو کنید.
گردآوری: گروه هفت گنج
منبع: روزنامه خراسان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه