در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه ته چين گوشت و ذرت را به علاقمندان آموزش مي دهيم با ما همراه شويد …
مواد لازم برای 2 -4 نفر
2 پیمانه برنج
1 پیمانه ماست پرچرب
3 قاشق سوپ خوري زعفران
1 عدد زرده تخممرغ
به میزان لازم روغن
به میزان لازم نمک و فلفل
مواد لازم برای مایه میانی
250 گرم گوشت گوسفند
1 عدد پیاز کوچک
2 حبه سیر
5 ق س ذرت پخته
به میزان لازم روغن و نمک
طرز تهیه:
1. ابتدا در یک قابلمه مناسب مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.
حالا پیاز را که نگینی خرد کردهاید اضافه کرده ، تفت دهید.
وقتی پیاز سبک شد، گوشت را که قیمهای خرد کردهاید به همراه دو حبه سیر به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، 2 لیوان آب اضافه کنید، شعله را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد.
زمانی که گوشت پخت نمک را اضافه کنید.
در فاصله پخت گوشت، در یک قابلمه که اندازه مناسبی دارد آب بریزید و روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید.
برنج را که از دو ساعت قبل شسته و خیس کردهاید، به همراه نمک به آب در حال جوش اضافه کنید و بگذارید بپزد تا زمانی که برنج نه خیلی نرم باشد و نه خیلی سفت، سپس آن را آبکش کنید و روی آن آب سرد بریزید.
2. در یککاسه ماست، زعفران، زرده تخممرغ ، نمک و فلفل را مخلوط کنید، برنج آبکش شده را اضافه کرده و مواد را کاملاً باهم مخلوط کنید تا تمام برنج به مایه ماست آغشته شود.
3. در یک قابلمه مناسب که حتماً باید تفلون باشد کمی روغن بریزید.
حالا از مایه برنج و ماست به ضخامت 2 سانتی متر داخل آن بریزید و با پشت قاشق آن را صاف کنید.
لایه بعدی را با گوشتی که پخته و ریشریش کردهاید بپوشانید.
لایه سوم را با برنج بپوشانید تا روی گوشتها را کاملاً بگیرد و دوباره با پشت قاشق آن را صاف کنید. حالا ذرت پخته را بریزید تا کاملاً روی برنج را بپوشاند.
به همین ترتیب لایهها را رویهم قرار دهید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا مواد تمام شود. در انتها روی برنج را صاف کنید و نصف لیوان آب و روغن روی آن بریزید.
4. قابلمه برنج را روی حرارت کم قرار دهید و آن را دم کنید. اجازه دهید برنج یک ساعت روی شعله کم یا شعله پخش کن بماند. بعد از یک ساعت تهچین شما آماده سرو است. آن را در ظرف مناسب برگردانید و سرو کنید.
نوش جان …
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه