در این پست از 7 گنج ، طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت و سبزیجات به سبكي جديد و متفاوت را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار ساده و در عين حال خوشمزه و مقوي است. با ما همراه شويد...
در این پست از 7 گنج ، طرز تهیه بادمجان شکم پر با گوشت و سبزیجات به سبكي جديد و متفاوت را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار ساده و در عين حال خوشمزه و مقوي است. با ما همراه شويد…
زمان تهيه : حدود يك ساعت
مواد لازم ( براي 2 نفر ):
بادمجان ………………………….یک عدد کوچک
دانه ذرت ………………………… به مقدار دلخواه
دانه ذرت ………………………… به مقدار دلخواه
گوشت گوساله چرخ كرده …….. نصف پيمانه
پیاز ………………………………يك عدد کوچک ، خرد شده بصورت ریز
گوجه فرنگی خرد شده………… يك عدد
سير …………………………….یک حبه رنده شده
روغن ……………………………به ميزان لازم
جعفری تازه خرد شده…………..2 قاشق غذاخوری
نمك …………………………….نصف قاشق چایخوری
فلفل …………………………..4/1قاشق غذاخوری
آب ……………………………..2/1 پیمانه آب
پنير چدار ……………………….3/1پیمانه
پیاز ………………………………يك عدد کوچک ، خرد شده بصورت ریز
گوجه فرنگی خرد شده………… يك عدد
سير …………………………….یک حبه رنده شده
روغن ……………………………به ميزان لازم
جعفری تازه خرد شده…………..2 قاشق غذاخوری
نمك …………………………….نصف قاشق چایخوری
فلفل …………………………..4/1قاشق غذاخوری
آب ……………………………..2/1 پیمانه آب
پنير چدار ……………………….3/1پیمانه
زردچوبه ………………………… اندكي
طرز تهيه:
1- بادمجان را بصورت افقی برش دهید.دانه هاي آن را خالی کنید.تقریبا 4/1 گوشت آن را داخلش باقی بگذارید.باقی آن را برش دهید و داخل بادمجان را کمی نمک بزنید تا تلخي آن گرفته شود.
2- در یک ماهیتابه بزرگ نچسب پياز را تفت دهيد وقتي شروع به طلايي شدن كرد ، گوشت را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه كنيد و اندكي تفت دهيد. سپس ذرت، گوجه فرنگی، و سیر را اضافه كنيد و با هم تفت دهيد. شعله را خاموش كنيد.
3- مواد را داخل شکاف بادمجان بریزید و روي آن كمي پنير چدار بريزيد و در قابلمه بگذاريد و کمی آب زير آن ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
4- حال بادمجان هاي شكم پر را با حعفري خرد شده تزيين كرده و سرو كنيد.
5- در صورت تمايل ميتوانيدبه جاي گوشت گوساله از تكه هاي سينه مرغ پخته استفاده كنيد.
به همين سادگي…
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه