آش هفت قلم از غذاهای محلی استان اصفهان می باشد. این آش در اصفهان بسیار طرفدار دارد. در ادامه طرز تهیه آش هفت قلم را آموزش مي دهيم …
مواد لازم برای چهار نفر
عدس: ۵۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی: ۵۰ گرم
ماش: ۵۰ گرم
برنج: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۲۵۰ گرم
شوید: ۲۵۰ گرم
گشنیز: ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی: نیم کیلو
پیاز متوسط: ۲ عدد
لیمو عمانی یا گرد آن: به میزان لازم
روغن: ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش هفت قلم:
حبوبات را از شب قبل خیس کرده بعد از آن نیم پز کرده و آنها را در قابلمه می ریزیم.
پیاز را خرد کرده، سرخ می کنیم بعد سبزی ها را خرد کرده و به پیاز که در حال سرخ شدن هست اضافه کرده و تفت می دهیم.
گوجه فرنگی ها را رنده کرده و آن را داخل پیاز و سبزی کرده می گذاریم تا یکی دو جوش بزند.
بعد این مواد را داخل حبوبات کرده و می گذاریم تا بجوشد و گرد لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و بعد برنج را که خیس کرده بودیم به آش اضافه می کنیم، سپس منتطر می مانیم تا آش آماده شود.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه