در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه يك املت بسيار ساده و خوشمزه را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…
- زمان پخت : 30 دقیقه
- مناسب براي 8 نفر
مواد لازم
- روغن زيتون 1 قاشق سوپخوري
- پياز سفيد،نگيني شده 1 عدد
- قارچ دكمه اي،ورقه شده 250 گرم
- برگ اسفناج تازه خرد شده 2 پیمانه
- پنير سوئيسي،به قطعات كوچك خرد شده ½ پیمانه
- تخم مرغ 8 عدد
- شير 2 الي 3 قاشق سوپخوري
- نمك و فلفل تازه به ميزان لازم
طرز تهیه
مرحله 1
ابتدا فر را با دماي 350 درجه فارنهايت(175 درجه سانتيگراد) گرم كنيد.تابه مخصوص تارت را با اسپري روغن كمي چرب كنيد سطح ماهيتابه كاملا با روغن چرب شود
مرحله 2
در يك قابلمه كوچك روغن زيتون را به ارامي گرم كنيد.پياز و قارچ را اضافه كرده و 15 الي 20 دقيقه آنقدر به هم بزنيد تا حالت كاراملي پيدا كند.در اين مرحله اسفناج را اضافه كرده و كمي هم بزنيد سپس نمك و فلفل را بابت مزه داركردن اضافه كنيد.بهم بزنيد تا مواد كاملاً با هم مخلوط شوند
مرحله 3
در لايه اول نصف مواد آماده شده را كف تابه مخصوص تارت ريخته و صاف كنيد و روي آن پنير سوييسي اضافه كنيد
مرحله 4
تخم مرغ ها را به همراه شير در ظرفي به خوبي مخلوط كرده و به آن نمك و فلفل بيفزاييد
مرحله 5
تخم مرغ ها را بر روي مواد ريخته و در لايه دوم نصف ديگر مواد را ريخته و نهايتاً سطح غذا را با پنير سوئيسي باقيمانده بپوشانيد
مرحله 6
تابه را براي 20-25 دقيقه در فر قرارداده و براي مطمئن شدن از پخت چنگالي را در مركز ماهيتابه فرو كنيد.اگر چنگال بعد از بيرون آمدن تميز بوده و چيزي به ان نچسبيده بود غذا آماده است.5 دقيقه اجازه بدهيد تا غذا سرد شود.سپس آنرا برش داده و از آن لذت ببريد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه