تغذيه سالم خواص مواد غذايي سلامت

چرا حليم را با دارچین مي خورند؟

حلیم غذای قدیمی و سنتی ایرانی که همه بخوبی آن را می شناسند و بسیار پر طرفدار می‌باشد.

حلیم غذای قدیمی و سنتی ایرانی که همه بخوبی آن را می شناسند و بسیار پر طرفدار می‌باشد.
يكي از بهترين چاشني ها و مصلح ها براي غذايي مانند حليم كه در گروه غذاهاي سنگين قرار مي گيرد دارچين است. دارچين از چند جهت توصيه شده تا با خوراكي مانند حليم مصرف شود.

20080920halim2

حليم چون غذايي خميري شكل است و اين گونه غذاها در معده زياد توقف دارند و روند هضم و جذب آنها بسيار كند انجام مي شود با اضافه كردن ادويه اي مثل دارچين مصرف كننده مي تواند به بهبود سرعت هضم و جذب اين غذا كمك كند.

علاوه بر حليم، عدس پلو نيز در گروه غذاهايي قرار مي گيرد كه اضافه كردن كشمش و دارچين به آن بسيار كمك كننده است. عدس علاوه بر طبع سردي كه دارد مصرف بيش از اندازه آن مي تواند بي حالي و افسردگي را نيز به همراه داشته باشد كه براي كنترل اين حالت بهترين روش اضافه كردن ادويه است.

گردآوري: گروه هفت گنج

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی