اگر شما هم با جدا كردن ژله از قالب مشكل داريد ، با ما در 7 گنج همراه شويد و نكات زير را بخوانيد…
روش تهيه ژله:
به ازاي هر بسته پودر ژله يك ليوان آب را در ظرفي ريخته و بگذاريد تا جوش بيايد. سپس پودر ژله را داخل آن ريخته و خوب هم بزنيد تا كاملا حل شود. اجازه دهيد تا حدود يك دقيقه روي حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنيد. بعد نصف ليوان آب يرد را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد و به قالب مورد نظر منتقل كنيد .
آماده سازي قالب:
برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .
اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.
نحوه خارج کردن ژله از قالب:
ابتدا مطمئن شويد كه ژله كاملا بسته است.
قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.
قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.
این کار را چند بار تکرار می کنیم.
نكته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.
نكته 2: همانطور كه گفتيم ممکن است لازم باشد این کار را 3-2 بار انجام دهيد.
نكته 3: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زيرا ممكن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتي ديگر در قرار بماند تا فرم اوليه خود را به دست آورد.
جدا كردن ژله از قالب هاي پيركس:
صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شكست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهيد تا چند دقیقه بیرون از يخچال بماند و بعد ظرف سرو را روي دهنه قالب پيركس خود گذاشته و قالب را در حال تكان تكان دادن برگردانيد…
تذكرات مهم:
- برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید
- بهترین قالب برای ژله ، قالب هاي پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست
- قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر
نكات مهم برای برش ژله :
- همیشه یه لیوان آب دم دستتان باشد تا كاردي كه با آن ژله هايتان را برش ميزنيد را مرتبا خيس كنيد.
- کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.
نکات تهیه ژله میوه ، ژله خامه و ژله بستنی را اینجا بخوانید
نوشته شده توسط گروه 7 گنج – اختصاصي 7 گنج
www.7ganj.ir
جهت دریافت جدیدترین مطالب هفت گنج از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید
پیشنهادات ما:
مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر
آشنایی با خواص و مضرات ژله ، ژلاتین و پاستیل
*** كپي برداري بدون لينك فعال به 7 گنج مجاز نمي باشد.
بسیاررررر عاااااالی
سلام ببخشید اگه قالب پلاستیکی باشه.روغن نزنم بیرون نمیاد ؟؟؟
سلام
دستتون درد نکنه واقعا عالی بود .
من ظرفم خودش ژله ای باید چیکارکنم
یکم روغنی کنید به مواد اضافه شود
من یادم رفته ظرف ژلم چرب کنم چیکار کنم کمکم کنید فردا مهمون دارم
عالی بود.البته بقیه مطالب اشپزی مثل خیارشور و خواص تخم شربتی و….. هم عالی بودت.سپاس بخاطر سایت خوبتان
ممنون عالی بود
ممنون، عالی بود
سلام .
از راهنمائی هاتون متشکرم خیلی مفید و موثر بود واسم .
ممنونم .
عالی بود