آشپزي و شيريني پزي ماکارونی و پاستا

طرز تهیه گریل چیکن پنه(پاستا مرغ کبابی)

آموزش طرز تهیه گریل چیکن پنه(پاستا مرغ کبابی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 2 قطعه
پاستا (مدادی شکل(پنه)) 1 بسته
پنیر چدار 4 ورق
سیر 2 حبه
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون به مقدار لازم
جعفری (ساطوری شده) 3 قاشق غذا خوری
ریحان به مقدار لازم
زعفران آب کرده (اختیاری) 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1-ابتدا سینه مرغ را كمی با بیفت كوب یا گوشتكوب بكوبید و روی آن مقداری نمك و فلفل بپاشید .سپس روی مرغ مقداری روغن زیتون بریزید و آن را داخل فر یا روی اجاق كباب كنید.بعد از پخت ،مرغ را به صورت نازك نازك برش دهید.

2-داخل تابه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.

3-پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک ،زعفران و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود .

4-پاستا(پنه)را با مقدار مناسبی آب جوش و روغن روی حرارت قرار داده و وقتی نیم پز شد آبكش نمایید(به شیوه متداول و مرسوم).پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین كرده و سرو کنید.

سایر نکات

1)معمولا در ایران پاستا را دوباره دم میكنند در صورت تمایل یا آن را دوباره دم كنید یا آنكه كمی بیشتر از حد معمول بجوشانید و یا بعد از آبكش كردن كمی در روغن زیتون تفت دهید.
2)اگر امكان كباب كردن مرغ برای شما وجود ندارد آن را ریز كرده و سرخ كنید یا ابپز كرده و بعد در روغن تفت دهید.
طرز تهیه گریل چیکن پنه(پاستا مرغ کبابی)

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی