آموزش طرز تهیه کیک کدو تنبل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
۱ و ۳/۴ پیمانه (۲۲۵ گرم) آرد (با قاشق در پیمانه ریخته و سطح آن را صاف کنید)
۳ قاشق چایخوری ادویه کیک کدو (یک قاشق از هر یک از ادویههای دارچین، زنجبیل، جوز، میخک)
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر و ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری نمک
۳/۴ پیمانه شکر سفید و ۳/۴ پیمانه شکر قهوهای روشن
۱ پیمانه روغن گیاهی
۴ عدد تخم مرغ بزرگ
۴۲۵ گرم پوره کدو یا ۱ و ۳/۴ پیمانه
۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل
مواد لازم برای تزئین پنیر خامهای
۲۲۰ گرم پنیر خامهای در دمای اتاق
۱ پیمانه کره نزدیک به دمای اتاق
۳ و ۱/۲ پیمانه شکر پودر شده
۱/۲ قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه کیک کدو ساده با تزئین خامهای به صورت تصویری
طرز تهیه کیک کدو
طرز تهیه
1 فر را تا دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک ظرف فر ۱۳ در ۹ اینچ را با اسپری آشپزی یا کره چرب کنید.
۲٫ در یک کاسه متوسط مواد خشک یعنی آرد، ادویه پای کدو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳٫ شکر سفید، شکر قهوهای، روغن گیاهی، پوره کدو و وانیل را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید
۴٫ هم بزنید تا زمانی که بخوبی مخلوط شوند با استفاده از یک همزن برقی آنها را بخوبی با هم مخلوط کنید
۵٫ مواد خشک را به مواد مرطوب اضافه کنید. کل ترکیب آرد را به مخلوط کدو اضافه کنید.
۶٫ مخلوط کنید تا ترکیب شوند. بعد از مخلوط کردن مواد تر و خشک با همزن بهم برقی بزنید تا اینکه فقط مخلوط شوند نیازی به زیاد هم زدن نیست.
۷٫ مواد را داخل ظرف چرب شده بریزید. مواد مخلوط را داخل ظرف چرب شده بریزید. پهن کنید تا زمانی که به طور یکسان در ظرف پخش شود و سطح آن صاف باشد. لبههای ظرف را پاک کنید.
۸٫ پختن کیک. ظرف را در فر از پیش گرم شده بریزید بگذارید تا کاملا پخته شود به این صورت که وقتی خلال دندان را در آن فرو میبرید تمیز بیرون بیاید. به طور متوسط حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه. بعد از فر خارج کرده بگذارید روی توری خنک کننده تا به طور کامل خنک شود.
۱٫ در یک کاسه بزرگ کره، پنیر خامهای و شکر پودر شده را بریزید و ترکیب کنید.
۲٫ مواد را با همزن بزنید تا لطیف شود. مواد داخل کاسه را با همزن برقی بزنید (میلههای همزن باید کاملا تمیز باشد) تا زمانی که کاملا لطیف، یکدست و پف شود. روی سرعت پایین شروع کنید سپس سرعت را افزایش دهید تا وقتی که کاملا مخلوط شوند. این کار حدود ۳ یا ۴ دقیقه روی سرعت بالا زمان میبرد تا کاملا لطیف شود.
۳٫ خامه را روی کیک کدو خنک شده پخش کنید. آن را برش بزنید و میل کنید یا آن را در یخچال نگهداری کنید. به هنگامی که آن را در یخچال میگذارید برای سرو کردن چند دقیقه بگذارید در دمای اتاق بماند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه