آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه کیک هلو دارچینی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک هلو دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2 قاشق مربا خوری دارچین
1 پنس نمک
1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
2.5 الی 3 لیوان آرد را با کنترل بریزید
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرمی، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده، میتونید پودر خامه بریزید)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 استکان چیپس شکلات
برای روی کیک:
3 عدد هلو ، 1 قاشق مربا خوری دارچین ، 1 قاشق سوپ خوری شکر

طرز تهیه

تخم مرغ و شکر را 7_6 دقیقه با دور تند هم بزنید. وانیل ، دارچین ، خامه ، روغن مایع و نمک را اضافه کنید. 2_1 دقیقه به این شکل هم بزنید سپس آرد ، پودر کرم شانتی و بکینگ پودر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. مخلوط آرد را در 3_2 مرحله به مواد مایع اضافه کنید و هم بزنید. در آخر به چیپس شکلاتی کمی آرد بپاشید و به مایه کیک اضافه کنید و داخل قالب کیک چرب شده بریزید. هلو را که نازک برش زده اید را روی مایه کیک بذارید و کمی فشار بدید. تمام روی کیک را با هلو پر کنید سپس دارچین و شکر بپاشید. در فر 175 درجه با کنترل حدود 50_45 دقیقه بپزید. سپس کنار بذارید وقتی به دمای اتاق رسید برش زده سرو کنید. یادتان نرود روی کیک پودر قند بپاشید. نوش جان
طرز تهیه کیک هلو دارچینی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی