آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه کیک مرغ تک نفره

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه کیک مرغ تک نفره . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم و طرز تهیه

سینه مرغ را با پیاز و ادویه جات و نمک آبپز میکنیم تا کاملا نرم شود، سپس اجازه میدهیم سرد شود و با رنده ریز رنده میکنیم.
یک پیمانه سینه مرغ رنده شده را با یک پیمانه خیارشور ریز خرد شده، نصف پیمانه نخود فرنگی پخته شده، نصف پیمانه ذرت پخته، نصف پیمانه سس مایونز، نصف پیمانه پیازچه خرد شده ( یا جعفری یا شوید )، یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز، یک قاشق چایخوری پودر آویشن، نصف قاشق چای‌خوری نمک کاملا مخلوط میکنیم.
‌‌
دو عدد نان تست را با کاتر گرد یا هر کاتر دلخواه قالب زده و یک نان تست قالب زده را داخل کاتر میگذاریم و از مواد مخلوط شده روی نان را تا یک سوم بالای قالب پر میکنیم و با فشار آهسته کاملا پرس میکنیم تا هیچ فضای خالی نماند (مواظب باشید خیلی فشار ندید که نان زیرین خراب بشه یا مواد از اطراف بیرون بزنه).
فضای خالی بالای قالب (یک سوم انتها که از مواد پر نکردیم ) را با تکه ی دوم نان تست قالب زده پر میکنیم و فشار میدهیم تا بچسبد.
سپس آرام با فشار آهسته ی دست کیک را نگه میداریم و قالب را از اطراف بیرون میکشیم.
‌‌
روی نان را کمی مایونز میمالیم و مقداری پنیر خامه ای را با رنگ دلخواه خوراکی مخلوط کرده و داخل قیف یکبار مصرف با قالب شکوفه ریخته و روی کیک را شکوفه ی پنیری میزنیم.
یک عدد هویج را پوست گرفته و آبپز میکنیم تا نرم شود و وقتی خنک شد حلقه حلقه کرده و با کاتر فلزی سایز کوچک (من از شکل قلب و ستاره استفاده کردم) قالب میزنیم و برای تزیین روی کیک استفاده میکنیم.
به همین سادگی و خوشمزگی
✔ نکته
۱. میتوانید از سالاد الویه برای تهیه کیک الویه استفاده کنید ( الویه شل نباشد).
۲. پیازچه قالب حذف است.
۳. میتوانید کمی پنیر خامه ای و گردو برای مواد داخلی استفاده کنید.
۴. میتوان از شب قبل از مهمانی تهیه و در یخچال نگه داشت، اما مدت زیاد ماندگاری ندارد و نان بیات میشود.
۵. بشقاب طلایی مقوایی زیرکیک را از لوازم قنادی تهیه کنید.
طرز تهیه کیک مرغ تک نفره

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی