آموزش طرز تهیه کیک قوطی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل 1 قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری سرخالی
نمک1 پنس
طرز تهیه
1-ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک را چند بار باهم الک میکنیم . سپس در ظرفی شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن می زنیم بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و هم می زنیم.
2-سپس نصف شیر را اضافه کرده همینطور نصف از آرد را اضافه کرده و کمی مخلوط میکنیم و بقیه شیر و آرد را اضافه میکنیم کمی هم میزنیم تا مخلوط یکدست شود.
3-به نصف این مخلوط حدود ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو اضافه میکنیم تا دو رنگ سفید و قهوه ای داشته باشیم.
4-قوطی رب گوجه را با کره چرب میکنیم و مواد را بطور متناوب یک قاشق مایه سفید یک قاشق مایه کاکائویی (یا اینکه به هر روشی که دوست دارید میتونید این دو رنگ رو جوری بریزید که طرح مورد علاقتون بدست بیاد.)در قوطی ریخته و در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم.
سایر نکات
برای اینکه بتونید کیکتون رو راحت از توی قوطی در بیارید ،بعد از پخت و بعد از اینکه کمی که خنک شد ته قوطی رو با در بازکن باز کنید کیک راحت سر میخوره و بیرون میاد?
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه