آموزش طرز تهیه کیک باقلوا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر (نصف لیوان)
8 گرم وانیل شکری (کمتر از یک پاکت و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پنس نمک (مابین انگشت شصت و اشاره)
145 گرم کره نرم شده
75 میلی لیتر شیر (5 قاشق غذاخوری)
100 گرم گردو کمی درشت خرد شده
125 گرم پسته کمی درشت خرد شده
180 گرم آرد (1 لیوان + 4 قاشق غذاخوری)
16 گرم بکینگ پودر (حدود 4 قاشق چای خوری)
برای شربت:
250 گرم شکر (1 لیوان + 4 قاشق غذاخوری)
50 گرم عسل (2.5 قاشق غذاخوری)
125 گرم آب (نصف لیوان)
طرز تهیه
روغن، شکر، نمک و وانیل را داخل ظرف گودی ریخته با همزن برقی 4_5 دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده هم بزنید. شیر را ریخته هم بزنید. سپس پسته و گردو را اضافه کرده با لیسک هم بزنید. در آخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده با لیسک هم بزنید، سینی 30 سانتیمتری را چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مایه کیک را داخل سینی بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید) سپس کنار بذارید سرد شود. شکر، عسل و آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی کف های روی آن برود بجوشانید سپس از روی اجاق بردارید. بعد از اینکه کمی هم زدید شربت گرم را (بعد از برداشتن از روی اجاق کمی هم بزنید تا شربت حرارت اولیه خود را از دست بدهد) روی کیک سرد و برش داده شده بریزید. وقتی کاملا سرد شد میتوانید سرو کنید. نوش جان ❣نکته:
1.5 لیوان آرد استفاده کردم گردو و پسته هردو را 1 لیوان + 2 قاشق غذاخوری استفاده کردم.
بجای شیر میتوانید از ماست استفاده کنید.
میتوانید به جای گردو و پسته از فندق، بادام و غیره استفاده کنید.
برای شربت 1 لیوان شکر استفاده کردم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه