آموزش طرز تهیه کیک ایرمیک پرتقالی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر(لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شیر
نصف استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 40 گرم)
1.5 استکان آرد(75 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق چای خوری پودر کاکائو
برای ژله پرتقالی:
3 لیوان آب پرتقال
3 قاشق غذاخوری ایرمیک( همان آرد سمولینا ، از لوازم قنادی فروشا یا مغازه هایی که مواد غذایی خارجی میفروشند میتونید بخرید)
1 استکان شکر(70 گرم)
برای سس شکلاتی:
نصف پاکت خامه مایه(100 میلی و یا خامه صبحانه)
1.5 پاکت شکلات شیری(120 گرم)
طرز تهیه
برای کیک تخم مرغ که در دمای محیط است و شکر را خوب هم بزنید. شیر و روغن مایع را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در آخر آرد الک شده ، پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید و داخل قالب کمر بندی چرب شده بریزید(کف قالب کاغذ روغنی بندازید) و در 175 درجه از قبل گرم شده بپزید. با خلال دندان پخت کیک را تست کنید سپس از فر بیرون آورده کنار بذارید خنک شود(میتوانید داخل ظرف پیرکس یا قالب دیگر هم بپزید) برای ژله پرتقالی ، آب پرتقال ، ایرمیک و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی شروع به حباب زدن کرد از روی اجاق بردارید و بعد از اینکه ولرم شد روی کیک خنک شده بریزید و صاف کنید.(کیک داخل قالب باشد)
برای سس شکلاتی خامه را روی اجاق گرم کنید قبل از اینکه بجوشد اجاق را خاموش کنید و شکلات خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید شکلات آب شود. بعد از اینکه سس شکلاتی ولرم شد روی ژله بریزید. 2_1 ساعت داخل یخچال بذارید و سپس برش زده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه