آموزش طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
اندازه قالب 20 سانتی متر برای 8 نفر
مواد لازم برای کیک پایه:
125 گرم کره
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
3 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو
2 عدد تخم مرغ
1 استکان شیر (100 گرم)
4 قاشق سوپ خوری آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
مواد لازم برای لایه پنیری:
300 گرم پنیر لبنه (و یا پنیر ماسکارپونه)
1 استکان شکر (70 گرم)
100 میلی خامه صبحانه (1 استکان / نصف پاکت)
1 استکان پوره کدو حلوایی (طرز تهیه در پایین است)
1 عدد تخم مرغ
1 عدد زرده تخم مرغ
2 قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت
مواد لازم برای پوره کدو حلوایی:
2 برش کدو حلوایی
2 قاشق سوپ خوری شکر
نصف استکان آب (50 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) و یا نصف چوب وانیل
طرز تهیه
برای کیک کره و شکر را هم بزنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید. شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. مواد خشک را الک کرده و اضافه کنید و هم بزنید. کف قالب کاغذ روغنی بندازید و مایه کیک را بریزید.
برای پوره کدو حلوایی 2 برش کدو حلوایی را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. شکر و آب را روی کدو حلوایی بریزید و بپزید وقتی کاملا نرم شد و آبش کشیده شد از روی اجاق بردارید و وانیل را اضافه کنید و بعد از اینکه سرد شد له کنید و به حالت پوره در آورید.
برای لایه پنیری ، پنیر لبنه و شکر را را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. خامه و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید و روی مایه کیک بریزید. در فر 130 درجه از قبل گرم شده به مدت 70 دقیقه بپزید. بعد از اینکه کیک خنک شد حداقل 3 ساعت در یخچال بذارید(اگر یک شب بماند خیلی خوب میشود) باقیمانده پوره کدو حلوایی را روی کیک بریزید و میتوانید خامه را با پودر قند هم بزنید و تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه