آموزش طرز تهیه پوره بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
گل کلم کوچک 1 دسته
کلم بروکلی دسته کوچک 1 عدد
آب 3/4 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) 1/4 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
1-یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را بر روی حرارت ملایم گرم کرده و یک دسته کوچک گل کلم و یک دسته کوچک بروکلی را خرد کرده و به آن میافزاییم و به مدت ۸ دقیقه تفت میدهیم.
2-سپس سه چهارم فنجان آب را اضافه و شعله را زیاد کرده تا نرم شوند (حدود ۵ دقیقه). مواد را به یک کاسه منتقل کرده و یک چهارم فنجان پارمیزان به آنها اضافه میکنیم. میتوانیم این مخلوط را له کرده و به صورت پوره در بیاوریم و با نمک و فلفل، طعمدار کنیم.
3-این پوره را میتوان به جای پوره سیب زمینی به عنوان یک پوره کمکالری و سالم مصرف کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه