آموزش طرز تهیه پوآچا کروسان پفی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 لیوان شیر
نصف لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها برای روی خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(1 قاشق غذاخوری)
1 قاشق غذاخوری شکر
از نصف قاشق غذاخوری کمی بیشتر نمک
حدود 5 الی 6 لیوان آرد
تکه های کوچک پنیر پیتزا
حدود 2 قاشق غذاخوری کره و یا مارگارین نرم شده در دمای اتاق
طرز تهیه
چون هوا گرم بود فقط یک لیوان شیر را گرم کردم و دیگری را همان طور ریختم اگر هوا سرد باشد هر دو لیوان شیر را گرم کنید(در حد ولرم شدن)حالا همه مواد بجز آرد و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا شکر و نمک حل شود. سپس روی مواد کمی آرد بریزید و خمیر مایه را روی آرد خالی کنید. (من این خمیر مایه را به این شکل روی آرد استفاده میکنم)مجدد به هم زدن ادامه دهید.(خمیر مایه خشک فوری به شرط سالم بودن نیاز به استراحت ندارد اما اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا همراه با شکر داخل شیر ولرم بریزید و حدود 10 دقیقه استراحت بدید)مجدد آرد بریزید و شروع به ورز دادن خمیر کنید. آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و کمی به دست بچسبد.روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت استراحت بدید. سپس خمیر را کمی ورز بدید و به 2 قسمت تقسیم کنید.هر کدام از 2 خمیر را به 7 چانه تقسیم کنید یعنی 2 تا 7 چانه آماده کنید(کلا 14 چانه )7 چانه خمیر را اندازه بشقاب باز کنید روی خمیر ها کره نرم شده بمالید و هر هفت خمیر را روی هم بذارید. روی لایه آخر کره نزنید روی خمیر ها سلفون بکشید و در یخچال بذارید.7 چانه بعدی را هم به این شکل آماده کنید و در یخچال بذارید.15 دقیقه در یخچال نگه دارید.سپس اولین خمیری که در یخچال گذاشتید را بیرون آورید و7 خمیر روی هم گذاشته شده را یکجا با هم با وردنه باز کنید خیلی نازک و خیلی ضخیم نباشد. ابتدا به شکل بعلاوه به 4 قسمت تقسیم کنید سپس آن 4 قسمت را به 6 یا 7 قسمت تقسیم کنید. در قسمت پهن ، پنیر پیتزا بذارید و رول کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.7 چانه دیگر را هم به این شکل آماده کنید.روی خمیر ها زرده تخم مرغ بزنید. چون هوا گرم بود داخل سینی استراحت ندادم(اگر هوا سرد است میتوانید روی سینی را بپوشانید و حدود بیست دقیقه داخل سینی استراحت بدید)در فر 180 حدود 30 دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید.(میتوانید چند دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن کنید تا خوب سرخ شود)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه