آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پنکیک ژاپنی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پنکیک ژاپنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
3 قاشق غذاخوری شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نمک به مقدار خیلی کم(1 پنس)

برای روی آن:
به دلخواه میتوانید با پودر قند، توت فرنگی، موز، عسل و یا خامه، بستنی و یا با انواع سس سرو کنید.

طرز تهیه

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید و در دو ظرف بریزید. سفیده تخم مرغ را با همزن برقی با دور تند هم بزنید. وقتی سفت شد کم کم 1 قاشق غذاخوری شکر را ریخته و تا وقتی به قوام خامه برسد هم بزنید. وقتی ظرف را برگرداندید نریزد و ثابت بماند. آن را کنار بذارید و زرده تخم مرغ، 1 قاشق غذاخوری شکر، 1 پاکت وانیل، مقدار کمی نمک را با همزن دستی حدود 1 دقیقه هم بزنید. سپس شیر و آرد را اضافه کرده دوباره هم بزنید. از سفیده تخم مرغ کف کرده کم کم برداشته به مواد زرده اضافه کرده و در یک سمت آهسته آهسته هم بزنید(با لیسک). میتوانید این مواد را داخل قیف ریخته و روی ماهیتابه بریزید و یا به کمک ملاقه و قاشق در ماهیتابه بریزید. به اندازه 1 قاشق مرباخوری کره را داخل ماهیتابه نسوز بریزید. روی حرارت ملایم نزدیک به کم وقتی ماهیتابه کاملا گرم شد، مقدار کمی از مواد پنکیک را بریزید. در ماهیتابه را بذارید و 2 دقیقه صبر کنید. دوباره روی آن خیلی کم از مواد پنکیک بریزید و دوباره در آن را ببندید. 1_2 دقیقه دیگر صبر کنید. 3 بار مقدار خیلی کمی از مواد را گذاشته در آن را بسته دوباره 1_2 دقیقه صبر کنید و با کفگیر پنکیک را برگردانید. در آن را بسته 3_4 دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی رنگ پشت آن هم عوض شد در آن صورت پخته است. نوش جان
طرز تهیه پنکیک ژاپنی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی