آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه پارفه توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پارفه توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده می تونید از پودر خامه استفاده کنید)
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی )
1 لیوان شیر سرد
1 لیوان پودر قند
1پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
توت فرنگی (حدود 22_20 عدد استفاده کردم)
برای پایه:
1 پاکت بیسکوییت ( پتی بور)
50 گرم کره
برای روی پارفه:
شکلات آب شده به روش بنماری ، گردوی خرد شده ، توت فرنگی

طرز تهیه

ابتدا توت فرنگی را داخل غذاساز پوره کنید و کنار بذارید. سپس بیسکوییت ها در غذاساز به حالت پودر در آورید. کره نرم شده در دمای اتاق را به بیسکوییت اضافه کنید و خوب هم بزنید. شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و خامه سرد ، پودر کرم شانتی ، وانیل و پودر قند را اضافه کنید و تا وقتی که فرم بگیرد خوب هم بزنید. سپس توت فرنگی پوره شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. داخل قالب سلفون بندازید و مواد پارفه آماده شده را داخل قالب بریزید و بیسکوییت را روی مواد پارفه داخل قالب بریزید و صاف کنید و داخل فریزر بذارید و تا وقتی که خوب یخ بزند صبر کنید. هر زمان که خواستید بیرون آورید و برش زده سرو کنید. برای پارفه مقدار شکر و توت فرنگی را میتوانید به دلخواه خودتان بریزید. نوش جان
طرز تهیه پارفه توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی