آموزش طرز تهیه پارفه توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم ، همان پودر خامه هست که بهش اسانس اضافه شده می تونید از پودر خامه استفاده کنید)
1 پاکت خامه صبحانه (200 میلی )
1 لیوان شیر سرد
1 لیوان پودر قند
1پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
توت فرنگی (حدود 22_20 عدد استفاده کردم)
برای پایه:
1 پاکت بیسکوییت ( پتی بور)
50 گرم کره
برای روی پارفه:
شکلات آب شده به روش بنماری ، گردوی خرد شده ، توت فرنگی
طرز تهیه
ابتدا توت فرنگی را داخل غذاساز پوره کنید و کنار بذارید. سپس بیسکوییت ها در غذاساز به حالت پودر در آورید. کره نرم شده در دمای اتاق را به بیسکوییت اضافه کنید و خوب هم بزنید. شیر سرد را داخل ظرفی بریزید و خامه سرد ، پودر کرم شانتی ، وانیل و پودر قند را اضافه کنید و تا وقتی که فرم بگیرد خوب هم بزنید. سپس توت فرنگی پوره شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید. داخل قالب سلفون بندازید و مواد پارفه آماده شده را داخل قالب بریزید و بیسکوییت را روی مواد پارفه داخل قالب بریزید و صاف کنید و داخل فریزر بذارید و تا وقتی که خوب یخ بزند صبر کنید. هر زمان که خواستید بیرون آورید و برش زده سرو کنید. برای پارفه مقدار شکر و توت فرنگی را میتوانید به دلخواه خودتان بریزید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه