آشپزي و شيريني پزي انواع مربا

طرز تهیه مربای پوست پسته

آموزش طرز تهیه مربای پوست پسته . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

پوست پسته (تازه باشد) 250 گرم
شکر 500 گرم
آب 1/2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
خلال پسته 1/4 پیمانه
گلاب 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-پوستهای اول پسته تازه را به کمک چاقو یک برش میزنیم و با یک فشار کوچک پوست را از پسته جدا میکنیم و پوست پسته ها راخوب میشوریم

2-پوست پسته های شسته را به مدت ۲ساعت در آب سرد همراه با تکه های یخ میگذاریم بماند تا تلخی اش را پس بدهد.

3-یک قابلمه آب جوش می آوریم و پوست پسته ها را که در صافی ریختیم به آب جوش اضافه میکنیم تا شوک وارد شود و تلخی پوست پسته از بین برود و به مدت ۵دقیقه میگذاریم بجوشد و بعد در صافی میریزیم.

4-این کار را ۳بار انجام میدهیم و بعد پوست پسته را میچشیم چنانچه تلخ بود یک بار دیگر هم انجام میدهیم.

5-برای درست کردن شربت شکر وآب را در قابلمه میریزیم و روی شعله میگذاریم هم میزنیم تا حل شود و بجوشد سپس جوهر لیمو یا آبلیمو و گلاب و زعفران را داخل شیره میریزیم.

6-سپس پوست پسته ها را داخل شیره میریزیم و در قابلمه را باز میگذاریم تا مربا به آرامی بجوشد و قوام بیاید حدود نیم ساعت سپس خلال پسته را اضافه میکنیم تا کمی بجوشد،هر چقدر خلال بیشتر باشد مربا خوشمزه تر میشود.

7-برای اینکه بدانیم مربا قوام آمده یک قاشق از مربا را داخل ظرفی کوچک ریخته و داخل فریزر میگذاریم تا خنک شود سپس ظرف را کج میکنیم اگر شل بود و براحتی توی ظرف حرکت کرد باز هم باید بجوشد ولی اگر شیره به آرامی توی ظرف حرکت کند شیره قوام آمده،اگر شیره قوام نیامده باشد مربا کپک میزند یا ترش میشود.

8-گاز را خاموش میکنیم و درب قابلمه را دمکنی میگذاریم و اجازه میدهیم مربا سرد شود و بعد داخل شیشه میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم.
ست این مربا در تابستان یافت میشود و بسیار مقوی و خوشمزس و برای امراضی چون ناراحاتی گوارشی و هضم غذا مفید میباشد.

سایر نکات

در صورت دلخواه زعفران یک سر قاشق چایخوری و همچنین میتوانید به جای آبلیمو از ۱/۸قاشق چایخوری جوهرلیمو استفاده کنید.پوست این مربا در تابستان یافت میشود و بسیار مقوی و خوشمزس و برای امراضی چون ناراحاتی گوارشی و هضم غذا مفید میباشد.
طرز تهیه مربای پوست پسته

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی