آشپزي و شيريني پزي لواشک

طرز تهیه مارمالاد کیوی؛ کاملا طبیعی

آموزش طرز تهیه مارمالاد کیوی؛ کاملا طبیعی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

کیوی: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
آب: ۱ لیوان
گلاب: ۱ لیوان
پودر هل سبز: ۱/۴ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز: ۱/۸ قاشق مربا خوری

طرز تهیه

۱. ابتدا كیوی ها را پوست بگیرید و خرد كنید و داخل قابلمه ریخته و روی آن آب و گلاب بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه (بسته به سفتی كیوی) آن را بپزید پس از این مدت شکر را روی کیوی ها بریزید و ۲۰ دقیقه بگذارید مربا بجوشد، همزمان مارمالاد را هم بزنید تا شکر خوب حل شود ، کف روی مارمالاد را نیز با قاشق بگیرید.

۲. پس از جوشیدن آن را با میکسر یا پشت چنگال خوب له کنید تا یکدست شود ، پس از یکدست شدن ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید مربا بجوشد.

۳. پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و کمی آب روی آن بپاشید و روی حرارت بخار آب قرار دهیدیا داخل مایكروویو بگذارید تا حل شود سپس به همراه پودر هل و زیره آن زا به مارمالاد اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و ۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا سرد شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و داخل یخچال قرار دهید.

نکات

در صورت تمایل از میزان ژلاتین پبشتری استفاده كنید تا مارمالاد سفت شده و برای تزیین هم مناسب شود.
بهتر است بعد از آماده شدن 2 قطره رنگ خوراكی سبز هم به مارمالاد اضافه كنید تا خوشرنگ تر شود.
طرز تهیه مارمالاد کیوی؛ کاملا طبیعی

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی