آموزش طرز تهیه كيك پرتقالى . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1.5 لیوان آب پرتقال تازه
1 لیوان شکر
4 عدد تخم مرغ بزرگ
1 لیوان گردو خرد شده یا یا بادام یا فندق(نباشه هم میشه من فندق ريختم)
کمی بیشتر از نصف لیوان روغن مایع
1 استکان شکلات چیپسی
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم)
1 پاکت وانیل(10 گرم)
1 قاشق مرباخوری عصاره وانیل
1 عدد پوست پرتقال رنده شده با رنده ریز
2.5 لیوان آرد (مقدار آرد میتونه تغییر کنه)
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ذرت
طرز تهیه
اول مواد خشک ,آرد ,وانیل,بکینگ پودر را با هم الک میکنیم .تخم مرغ و شکر را با همزن 5 دقیقه بزنین.در حالی که هم میزنین روغن و آب پرتقال را اضافه کنین اگه دارین عصاره وانیل هم اضافه کنین.وقتی خوب هم زدین آرد , وانیل و بکینگ پودر الک شده و نشاسته ذرت را اضافه کنین حالا با لیسک هم بزنین در حد مخلوط شدن آرد کافیه (بیش از حد هم نزنین چون پف کیک میخوابه)شکلات چیپسی, فندق و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده هم بزنین و در قالب چرب شده بریزین.در فر از قبل گرم شده 160درجه به مدت 35-40 دقیقه میپزیم چون حرارت فرها فرق میکنه زمان پخت در انواع فرها فرق میکنه پس حتما تست کنین وقتی پخت بردارین)
اندازه ليوان من 250ml هست
نكته:ميتوانيد به جاى ليوان از پيمانه استفاده كنيد.نشاسته ذرت را ميتوانيد همراه آرد الك كنيد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه