آموزش طرز تهیه قرابیه کوکوش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره و یا مارگارین(به دمای محیط رسیده)
1 استکان روغن مایع(حدود 80 گرم)
2 قاشق مرباخوری سرکه(هر دو نوع سرکه میشود)
7 قاشق غذاخوری پودر قند
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
حدود 4 لیوان آرد
برای روی قرابیه:
80 گرم شکلات
طرز تهیه
کره، پودر قند ، سرکه ، سفیده تخم مرغ و روغن مایع را در ظرفی ریخته تا وقتی که به حالت یکنواخت در بیاد با هم مخلوط کنید . سپس آرد و وانیل را اضافه کرده تا خمیر نرمی شود(آرد با کنترل ریخته شود) . تیکه هایی به اندازه گردو برداشته گرد کنید و در سینی که کاغذ روغنی انداختیم بچینید . در فر 180_170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی سرخ شود بپزید .
بعد از پختن و خنک شدن روی قرابیه را با شکلات آب شده به روش بن ماری تزیین کنید . و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.
نکته:بکینگ پودر ندارد
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه