آموزش طرز تهیه قرابیه سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1 پاکت مارگارین (250 گرم)
2 عدد تخم مرغ
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان پودر قند (50 گرم)
آرد به مقدار لازم
مواد داخل قرابیه:
4 عدد سیب
1 استکان فندق خرد شده
1 استکان میوه خشک
1 لیوان شکر
طرز تهیه
ابتدا مواد داخل را آماده کنید پوست سیب را کنده نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه بزرگی بریزید و شکر ، فندق و میوه های خشک را اضافه کنید و نیم ساعت بپزید سپس اجاق را خاموش کنید و 1 قاشق مربا خوری دارچین اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. آرد را داخل ظرفی بریزید مقدار آرد را نگفتم به مقداری که لازم است بریزید. مارگارین ، تخم مرغ ، روغن مایع و پودر قند و وانیل را اضافه کنید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید( میتوانید بجز آرد بقیه مواد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید سپس آرد را کم کم بریزید و ورز بدید). خمیر را با وردنه باز کنید(ضخامت حدود نیم سانت) و هر شکی دوست دارید برش بزنید و از مخلوط سیب داخل خمیر بذارید و خمیر را ببندید. قرابیه ها را داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه بپزید(حدود 10 الی 20 دقیقه به حرارت فر شما بستگی دارد)بعد از خنک شدن روی قرابیه ها پودر قند بپاشید . من 2 پاکت وانیل شکری(10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) را به پودر قند اضافه کردم خیلی بهتر میشود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه