آموزش طرز تهیه قرابیه بادام تبریز(شیرینی بادامی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم بادام(نصفش واسه تزیینه)
کمی آرد کامل
25 گرم پودر شکر برای خرد کردن بادامها
کمی پودر شکر برای تزیین
200 گرم پودر شکر
2 سفیده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری اسانس بادام
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
هل(اختیاری)
طرز تهیه
بادام هارو 1-2 دقیقه در آب جوش نگه دارین، بعد خشک کنین و با دست یا دستمال کاغذی پوستشونو بکنین، بعد روی سینی فر پخش کنین و 10-15 دقیقه در فر گرم شده 160 درجه سرخ کنین.(مواظب باشین نسوزن).بعد دربیارین تا سرد شن.روشون کمی آرد بپاشین، بعد نصف بادامهارو با 25 گرم پودر شکر داخل خرد کن، خرد کنین(فکر کنم نصف دیگش واسه تزیینه…در رسیپ نگفته بود نصف دیگه بادامهارو چیکار میکنه،بازم شما دوست داشتین،150 گرمشو خرد کنین و 50 گرمشو واسه تزیین نگه دارین).
سفیده های تخم مرغ رو در ظرف تمیزی خوب بزنین ولی سفت نشه،پودر شکر رو کم کم اضافه کنین و اونقدر بزنین تا خم کردنی نریزه.بعد مخلوط پودر بادام و پودر شکر و اسانسها رو بدقت اضافه کنین و با قاشق بجنس متال بدقت مخلوط کنین.
با ماسوره، توپهای به اندازه گردو فشار بدین روی سینی فر و روشون پودر شکر الک کنین و روشون بادام بزارین ولی فشار ندین و 2 ساعت استراحت بدین بعد در فر گرم شده 180 درجه 5 دقیقه بپزین.برای سرد شدنشون، شیرینی هارو روی سیم بزارین.
–
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه