آموزش طرز تهیه فنجان قارچ و موزارلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فنجان قارچ و موزارلا را علاوه بر پیشغذا میتوان به چشم یک فینگرفود هم نگاه کرد. این فنجان خوشمزه را یاد بگیرید و در مهمانیهایتان به عنوان یک پیشغذا یا فینگرفود خوشمزه سرو کنید.
مواد لازم
۱ بسته خمیر هزارلا
۱ عدد پیاز (نگینی خردشده)
روغن زیتون (مخصوص سرخکردن) به مقدار لازم
۲۳۰ گرم قارچ (ورقهای خردشده)
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدهشده) به مقدار لازم
یکسوم پیمانه گوجهفرنگی (نگینی خردشده)
۱ قاشق سوپخوری سرکه سفید
پیازچه (خردشده)
یکدوم پیمانه جعفری (پاک و خردشده)
۱۱۰ گرم پنیر موزارلای گیلاسی (دونیمشده)
یکچهارم پیمانه فلفل دلمهای رنگی (نگینی خردشده)
طرز تهیه
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
خمیر هزارلا را روی سطح آردپاشیشده باز کنید و آن را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس خمیرها را داخل قالب مافین قرار دهید و قالبها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا طلاییرنگ شوند. پس از این مدت، قالبها را از فر خارج کرده و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا قالبها خنک شوند.
پیاز را در تابهای حاوی روغن زیتون، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود سپس قارچ، پودر سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه به آن بیافزایید و تفت دهید.
گوجهفرنگی و سرکه سفید را به تابه اضافه کنید و تفت دهید سپس پیازچه و جعفری را به تابه اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن، تابه را از روی حرارت بردارید. از مخلوط بالا، به اندازه یک قاشق چایخوری داخل خمیرها در قالب ریخته سپس پنیر موزارلا را روی آنها بریزید و قالبها را مجدداً ۷ تا ۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، روی همان درجه حرارت قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
فنجانهای قارچ و موزارلا را از فر خارج کرده، فلفل دلمهای را روی آنها بریزید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه