آموزش طرز تهیه صبحانه ای دلچسب با املت پنیر و ژامبون . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پیتزا: ۲ ورق
کره: ۱ قاشق غذاخوری
ژامبون: ۲ ورق
قارچ: ۱۰۰ گرم
فلفل: به مقدار کافی

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید







اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه