آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی فندقی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه شیرینی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

1 تخم مرغ
150 گرم کره
3/4 لیوان پودر شکر
2ونیم لیوان آرد
5 گرم وانیل شکری
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر

برای روش:
200 گرم فندق ریز خرد شده(بجای فندق میتونیم گردو یا بادام هم بزنین)
1 استکان شکر(حدود نیم پیمانه)
2 سفیده تخم مرغ

طرز تهیه

کره و پودر شکر رو بزنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه.با سلفون بپوشونین و داخل یخچال 1 ساعت نگه دارین.
سفیده های تخم مرغ رو با شکر بزنین، فندق رو اضافه کنین و یک مخلوط غلیظ درست کنین.
خمیر رو به کلفتی نیم سانتیمتر باز کنین با وردنه و با قالب قلب ببرین و روشون مخلوط فندقی بزارین و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و در فر گرم شده 170 درجه حدود 10 دقیقه بپزین
طرز تهیه شیرینی فندقی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی